Fremgangsmetode

Udskriv

De frosne DeliCrisp rødspætter frituresteges ved 180 grader i ca. 3 minutter.

Kog kartoflerne i let saltet vand og afkøl dem.

Rør rygeost, mælk, citron, presset hvidløg sammen til en creme. Smag til med salt og peber.

Server de lune DeliCrisp rødspætter med kolde kartofler og rygeostcreme. Drys med persille og lime.

Serveres med dagens salat.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.