De frosne rødspætter med tomat og mozzarella tilberedes efter anvisning på emballagen.
Boghvedekorn koges som anvist på emballagen.
Tørrist valnødderne på en pande. Kom valnødder, parmesan, olie, rucola, citronsaft og revet citronskal i en blender og blend til en jævn pesto. Smag til med salt og peber.
Halver tomaterne og læg dem i et ildfast fad. Dryp olie henover dem og drys med finthakket rosmarin, salt og peber. Tomaterne bages ved 180°C i ca. 30 minutter. Tag ud og afkøl.
Finsnit bladselleristilken.
Vend de kogte boghvedekorn med rucolapesto, bagte tomater og bladselleri, og pynt evt. med rucola.
Server boghvedesalaten med de bagte rødspætter.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.