De frosne fyldte rødspætter med flødeost og rød peberfrugt tilberedes efter anvisning på emballagen.
Kog risnudlerne som anvist på emballagen.
Sesamfrø ristes på en tør pande til de er let gyldne.
Bland soya, sesamolie, limesaft og revet limeskal, hakket koriander samt finthakket chili i en stor skål. Rør det hele sammen med sesamfrøene og smag til med salt og peber.
Skær bunden af bok choyene og del dem i blade. Finsnit forårsløg og hak peanuts groft.
Vend det hele sammen med de afkølede risnudler og server med de lune rødspætter.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.