De frosne DeliCrisp rødspætter frituresteges ved 180 grader i ca. 3 minutter.
Skær et blomkål i buketter, og grill buketterne på en pande.
Skær det andet blomkål i mindre stykker og kog det med kokosmælk og hvidløg. Når det er blevet mørt, blendes det med smør og citronsaft og skal. Smag til med salt og peber.
Skær rodfrugterne i stave, vend dem med olie og bag dem ved 200 grader i ca. 45 minutter. Når de kommer ud af ovnen, drysses de med urter og groft salt.
Server rødspætterne med blomkålscreme og lune rodfrugter. Anret til sidst de grillede blomkål på blomkålscremen og drys med karse.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.