De frosne fyldte rødspætter med flødeost og rød peberfrugt tilberedes efter anvisning på emballagen.
Finsnit begge spidskål, brug evt. et mandolinjern. Halver radiserne og skræl og skær gulerødder i tynde skriver.
Bland chiliolie, hakket bredbladet persille, citronsaft og revet -skal i en stor skål. Pisk det sammen og smag til med salt og peber. Tilsæt herefter de snittede grønsager og de saltede mandler.
Serveres portionsanrettet med de fyldte rødspætter.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.