De frosne fisk tilberedes efter anvisning på emballegen. Når der er to minutter tilbage af tilberedningstiden, fordeles kaviaren på fisken og damper med.
Radiserne snittes i tynde skiver på mandolin og lægges i isvand.
Passionsfrugterne halveres og kernerne tages ud med en teske.
Blomkålen skæres af stokken og hakkes fint.
Kokosmælken koges op i en stor gryde og smages til med knust hvidløg, salt og peber. Blomkålen tilsættes og varmes igennem under omrøring i maks. 2 min.
Anret med passionsfrugtkerner, radiser, klippet karse og de varme fisk.
Server straks.
Du kan også bruge vores rødspætter med laksemousse.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.