Fremgangsmetode

Udskriv

De frosne fisk tilberedes efter anvisning på emballegen. Når der er to minutter tilbage af tilberedningstiden, fordeles kaviaren på fisken og damper med.

Radiserne snittes i tynde skiver på mandolin og lægges i isvand.

Passionsfrugterne halveres og kernerne tages ud med en teske.

Blomkålen skæres af stokken og hakkes fint. 

Kokosmælken koges op i en stor gryde og smages til med knust hvidløg, salt og peber. Blomkålen tilsættes og varmes igennem under omrøring i maks. 2 min.

Anret med passionsfrugtkerner, radiser, klippet karse og de varme fisk.

Server straks.

TIP

Du kan også bruge vores rødspætter med laksemousse.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.