Fremgangsmetode

Udskriv

Tilbered de danske VESTERHAVS rødspætter direkte fra frost – enten i friture ved 180°C i 1½-2 min. eller på en varm pande i smør og olie i ca. 3½-4 min.

Kog rodfrugterne let møre, hæld vandet fra og mos dem groft med smør, sennep og urter. Smag til med salt og peber.

Server rødspætterne med mos, sæsonens grønt og evt. marinerede rødløg.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.