Fremgangsmetode

Udskriv

Skyl romainesalaten og skær den i grove stykker.

Fordel salat, de optøede fisk og relish i de flækkede burgerboller, læg overbollen på og skær burgerne i kvarte.

Hold evt. burgerne sammen med tandstikkere.

Server med ovnbagte pommes frites.

TIP!

Fisken kan også varmes direkte i ovnen fra frost, ca. 9 min. ved 230 °C. Varm evt. også bollerne ca. 3 min. ved 180 °C.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.