Blancher knoldselleriternene i 1 min. i saltet vand og læg dem i isvand. Dræn ternene og vend dem med blegselleri, syltede agurker, hakket havtorn, ravigotte sauce, sennep og grofthakket dild. Smag til med salt og peber og lad remouladen trække på køl.
Skær palmekål i grove stykker og vend det med groftskåret kørvel, citronolie og svampesoya.
Rist rugbrødsskiverne sprøde og gyldne i smør på pande.
Steg fiskefileterne i friture i 3-4 min. v. 180°C. og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.
Anret rugbrødsskiverne med palmekål, de varme fiskefileter samt selleriremouladen på toppen.
Server straks
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.