Fremgangsmetode

Udskriv

Blancher knoldselleriternene i 1 min. i saltet vand og læg dem i isvand. Dræn ternene og vend dem med blegselleri, syltede agurker, hakket havtorn, ravigotte sauce, sennep og grofthakket dild. Smag til med salt og peber og lad remouladen trække på køl.

Skær palmekål i grove stykker og vend det med groftskåret kørvel, citronolie og svampesoya.

Rist rugbrødsskiverne sprøde og gyldne i smør på pande.

Steg fiskefileterne i friture i 3-4 min. v. 180°C. og lad dem dryppe af på fedtsugende papir.

Anret rugbrødsskiverne med palmekål, de varme fiskefileter samt selleriremouladen på toppen.

Server straks

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.