Fremgangsmetode

Udskriv

De frosne ØSTERSØ fiskefileter tilberedes direkte fra frost på en forvarmet pande (middel/hård varme med olie og smør) i ca. 3½-4 min., eller i friture (180°C) i ca. 1½-2 min.

Bagekartofler, pastinakker, gulerødder og knoldselleri skæres i stave. Vend dem i olie og bag i ovnen ved 200°C i ca. 45 min. til de er gyldne og sprøde.

Blend alle ingredienserne til hummussen til en grov masse. Smag til med salt, peber og evt. mere citronsaft. Tilsæt evt. lidt vand, hvis den er for tyk.

Server ØSTERSØ fiskefileterne med krydderurtehummus og de bagte rodfrugter.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Hummus

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.