Blancher de ekstra fine ærter og sugarsnaps og læg dem herefter i isvand. Dræn dem og vend dem med kikærter, grofthakkede ærteskud og radiser i skiver.
Skær baguetten i tern og rist dem i smør på pande, til de er gyldne. Krydre med salt og peber.
Bland citronolien med finthakket løvstikke og knust hvidløg. Vend olien i ærteblandingen og smag til med salt og peber.
Skær hellefisken i mindre stykker og vend dem i ærtesalaten.
Drys med brødcroutoner og server straks.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.