Fremgangsmetode

Udskriv

Blancher de ekstra fine ærter og sugarsnaps og læg dem herefter i isvand. Dræn dem og vend dem med kikærter, grofthakkede ærteskud og radiser i skiver.

Skær baguetten i tern og rist dem i smør på pande, til de er gyldne. Krydre med salt og peber.

Bland citronolien med finthakket løvstikke og knust hvidløg. Vend olien i ærteblandingen og smag til med salt og peber.

Skær hellefisken i mindre stykker og vend dem i ærtesalaten.

Drys med brødcroutoner og server straks.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.