Fremgangsmetode

Udskriv

De frosne ØSTERSØ fiskefileter tilberedes direkte fra frost på en forvarmet pande (middel/hård varme med olie og smør) i ca. 3½-4 min., eller i friture (180°C) i ca. 1½-2 min.

Kog risene som anvist på pakken og afkøl dem.

Snit spidskålen fint, skær gulerødderne i julienne, hak rucolaen og halvér avocadoerne og skær dem i skiver.

Anret 10 bowls med ris i bunden, grøntsagerne opdelt ovenpå og top med ØSTERSØ fiskefileter. Pynt evt. med koriander.

Server med sød chilisauce ved siden af.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.