Halver blommerne, fjern stenene, og skær dem i kvarte.
Kog vandet op med sukker, citronsaft, ingefær i skiver og rosmarin. Tilsæt blommerne og lad det simre i 1 minut. Kom blommerne på glas, og lad dem trække på køl.
Bland den optøede tang med kikærter, (finthakket chipotle - vær forsigtig med mængden - smag dig frem), sesamolie, svampesoya, citronolie og knust hvidløg.
Vend rejer og de drænede blommer i og smag til med salt og peber
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.