Fremgangsmetode

Udskriv

Halver blommerne, fjern stenene, og skær dem i kvarte.

Kog vandet op med sukker, citronsaft, ingefær i skiver og rosmarin. Tilsæt blommerne og lad det simre i 1 minut. Kom blommerne på glas, og lad dem trække på køl.

Bland den optøede tang med kikærter, (finthakket chipotle - vær forsigtig med mængden - smag dig frem), sesamolie, svampesoya, citronolie og knust hvidløg.

Vend rejer og de drænede blommer i og smag til med salt og peber

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.