De frosne ØSTERSØ fiskefileter tilberedes direkte fra frost på en forvarmet pande (middel/hård varme med olie og smør) i ca. 3½-4 min., eller i friture (180°C) i ca. 1½-2 min.
Rist rugbrødet i en ovn ved 200°C i ca. 8 min.
Blend feta, edamamebønner, olie, citronsaft og -skal. Vend hakket karse i og smag til med salt, peber og evt. mere citronsaft.
Anret rugbrødet med salat og spread og de sprøde ØSTERSØ fiskefileter. Pynt evt. med skovsyre.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.