Fremgangsmetode

Udskriv

De frosne ØSTERSØ fiskefileter tilberedes direkte fra frost på en forvarmet pande (middel/hård varme med olie og smør) i ca. 3½-4 min., eller i friture (180°C) i ca. 1½-2 min.

Kog bulguren som anvist på pakken og dræn den.

Rens grøntsagerne og skær dem i grove stykker. Blancher dem i letsaltet vand.

Blend alle ingredienserne til krydderolien, så den stadig er lidt grov. Smag til med salt og peber.

Pil granatæblerne.

Bulgur og grøntsager vendes med krydderolien. Top med granatæblerne og server med de sprøde ØSTERSØ fiskefileter.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Krydderolie

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.