Fremgangsmetode

Udskriv

De frosne rødspætter med tomat og mozzarella tilberedes efter anvisning på emballagen.

De grønne bønner blancheres i ca. 2-3 min. og flækkes på langs. Butterbeans, kidneybønner, edamamebønner samt spinat skylles og vendes sammen med de grønne bønner i en stor skål.

Citronsaft, revet citronskal, knust hvidløg og citronolie piskes sammen i en skål og smages til med salt og peber. 

Dressingen hældes over bønnesalaten og serveres med de lune rødspætter.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.