De frosne rødspætter med tomat og mozzarella tilberedes efter anvisning på emballagen.
De grønne bønner blancheres i ca. 2-3 min. og flækkes på langs. Butterbeans, kidneybønner, edamamebønner samt spinat skylles og vendes sammen med de grønne bønner i en stor skål.
Citronsaft, revet citronskal, knust hvidløg og citronolie piskes sammen i en skål og smages til med salt og peber.
Dressingen hældes over bønnesalaten og serveres med de lune rødspætter.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.