Fremgangsmetode

Udskriv

De frosne fiskefrikadeller varmes i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 10-12 minutter.

Kog rødbederne i letsaltet vand til de er møre. Træk derefter skindet af og skær dem i grove skiver. Vend skiverne med hakket persille, hakkede ristede mandler og forårsløg i ringe. Tilsæt olivenolie, salt og peber. Anrettes med de lune fiskefrikadeller.

Serveres med dagens salat.

 

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.