Skræl de søde kartofler og kog dem i usaltet vand til de er møre, ca. 20-25 min. Hæld vandet fra og mos dem groft med et piskeris.
Vend mosen med æbler i tern, creme fraiche, spidskommen og knust hvidløg. Smag til med salt og peber.
Server kartoflerne med de optøede fiskefrikadeller og halverede lime.
Du kan også varme frikadellerne i ovnen direkte fra frost i 6-8 min. ved 185°C, eller tø dem og op lune dem i 3 min. ved 180°C.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.