Fremgangsmetode

Udskriv

De frosne fiskefrikadeller varmes i ovnen ved 180 grader ca. 15 minutter.

Skræl de søde kartofler og skær dem i lange stave, tør dem og vend dem i olie, fint hakket citrontimian og ahornsirup. Bag dem ved 210 grader i 20 minutter, vend dem og bag yderligt 20 minutter.

Palmekål vaskes og tørres, skæres i grove stykker, vendes med olie og bages ved 185 grader i ca. 15 minutter til de er let sprøde.

Rød spidskål snittes fint.

Basilikum og mayonnaise blendes i foodprocessor. Smag til med salt og peber.

De to kål vendes sammen og pyntes evt. med koriander. Serveres til lune fiskefrikadeller og basilikum mayo.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Royal Greenland
Hellebarden 7
9230 Svenstrup J
Danmark
98154400
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.