En rystende lækker quesadilla med salat
1. Vend haricots verts med olie
2. Steg i en pande og smag til med salt.
3. Læg den blandede salat i en skål og kom limejuice over sammen med de stegte haricots verts.
4. Server lun til quesadillaen.
1. Skær øjne, næse og mund på halvdelen af tortillaerne
2. Steg kyllingefilleterne på middel varme og tilsæt Fajita Spice Mix.
Steg indtil kyllingen er gennemstegt og har en fin farve.
3. Skær kyllingen i tynde skiver og læg dem på de uskårne tortilla.
4. Drys med revet ost, løgringe og hakket koriander, Salsa og afslyt med tortilla "ansigtet".
5. Steg quesadillan på middel varme til den har fået fin farve og osten er smeltet.
Forberedelse: 30 min
Madlavning: 10 min
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Santa Maria
Ringager 2A
2605 Brøndby
Danmark
43967900
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.