Fremgangsmetode

Udskriv

Indiske krydderier i en helt ny indpakning. Dine smagsløg vil råbe hollybolly!

Sådan gør du

Læg proteinstykkerne i en skål, og pres limejuice over.

Bland Santa Maria Tikka Masala Spice Mix med proteinstykkerne, og lad det hvile.

Bland yoghurt med Santa Maria Raita Spice Mix.

Pisk æggene med en gaffel i en skål. Dyptortillaerne i æggeblandingen, og steg dem på begge sider i olie ved middel varme.

Læg dem derefter på et fad under aluminiumsfolie.

Bland maizena og de krydrede proteinstykker, ogsteg dem ved middel varme i rigelige mængder olie, indtil de er gennemstegte og sprøde i kanten.

Fyld tortillaerne med grøntsagerne og derefter de friskstegte tikkastykker, og afslut med raita.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Santa Maria
Ringager 2A
2605 Brøndby
Danmark
43967900
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Veggie Tikka Tacos

Tortillaer dyppet i æg

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.