Indiske krydderier i en helt ny indpakning. Dine smagsløg vil råbe hollybolly!
Læg proteinstykkerne i en skål, og pres limejuice over.
Bland Santa Maria Tikka Masala Spice Mix med proteinstykkerne, og lad det hvile.
Bland yoghurt med Santa Maria Raita Spice Mix.
Pisk æggene med en gaffel i en skål. Dyptortillaerne i æggeblandingen, og steg dem på begge sider i olie ved middel varme.
Læg dem derefter på et fad under aluminiumsfolie.
Bland maizena og de krydrede proteinstykker, ogsteg dem ved middel varme i rigelige mængder olie, indtil de er gennemstegte og sprøde i kanten.
Fyld tortillaerne med grøntsagerne og derefter de friskstegte tikkastykker, og afslut med raita.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Santa Maria
Ringager 2A
2605 Brøndby
Danmark
43967900
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.