Fremgangsmetode

Udskriv

En sprød tostada med sorte bønner, syltede avokadoer og koriander

Sådan gør du

  1. Kog vand, hvidvinseddike og sukker indtil sukkeret er opløst.
  2. Tilsæt hvidløg og løg til marinaden og lad det køle ned.
  3. Når syltemarinaden er kølet af, tilsæt da avokadoslices. Lad det stå et par timer før servering.
  4. Varm olien i en gryde (til 170°C). Fritér tortillaerne så de er sprøde på begge sider. Efter fritering, læg da tortillaerne på en rist for at holde dem sprøde.
  5. Blend bønner, jalapeños, hvidløg, limesaft og -skal til en grov mos. Smag til med salt og limesaft.
  6. Læg bønnemosen på de sprøde tortillas og top af med de syltede løg og avokadoer, samt feta og koriander.

Tip

De syltede avokadoslices holder et par dage i køleren og kan bruges på andre retter, som topping af salater eller på smørrebrød.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Santa Maria
Ringager 2A
2605 Brøndby
Danmark
43967900
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.