Shrimp Taco
SERVERING
10 portioner
SERVERING
10 portioner
Jordskokkepure
Picklede sennepsfrø
Citron Crème Fraiche
Rostade Hasselnötter
Friteret grønkål
Imponer gæsterne fra begyndelsen med denne hotte og superenkle forret.
Skræl og lad jordskokkerne simre i ca 20 min indtil de er møre. Blend dem til en glat pure.Tilsæt olien, og smag til med salt.
Passér puréen igennem en si og opbevar den koldt, indtil den skal serveres.
Læg alt i en gryde. Lad det simre indtil frøene begynder at klæbe lidt og næsten al væsken er væk.
Læg alt i en skål, og rør rundt. Smag til med salt. Hæld det i en sprøjtepose.
Rist nødderne på en tør pande ved middel varme, indtil skallen begynder at blive lidt brankede. Læg nødderne i en bøtte med låg og ryst dem, så skallen løsner sig. Tag nødderne, der nu er uden skal, op, og rist dem lidt mere, indtil de er fint gyldenbrune. Hak nødderne groft.
Skær stammen af kålen, og skær bladene i grove stykker.
Hæld olien i en gryde, hvor du kan få en dybde på ca. 3-5 cm på olien. Varm olien op til 150-160 °C. Læg kålen i olien lidt ad gangen, indtil det holder op med at syde og boble. Tag derefter kålen op, og læg den på et stykke køkkenrulle for at fjerne overflødig olie. Drys med lidt salt.
Pluk bladene af i hånden – prøv at bevare formen og få hele bladet med. Skær lidt af roden i bunden. Opbevares koldt, indtil de skal serveres.
Miks fiskekrydderiet i en kaffekværn eller blender, indtil det er et fint pulver.
Smelt smørret i en pande ved høj varme. Steg rejerne hastigt lidt ad gangen, og tilsæt krydderiet. Vend rejerne rundt i krydderiet et par gange, så alle rejer får lidt krydderi på sig.
Sprøjt jordskokkepureen ud i bunden af romainesalatskallen.
Læg derefter de stegte rejer på. Kom et par klatter sennepsfrø på, og drys ristede hasselnødder over.
Hæld forsigtigt citron-creme fraiche på langs hele tacoen.
Afslut med den friterede grønkål.
Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.
Santa Maria
Ringager 2A
2605 Brøndby
Danmark
Tlf: 43967900