Shrimp Taco

SERVERING

10 portioner

Ingredienser

Jordskokkepure

  • 500 g Skrællede jordskokker
  • 10 g hasselnøddeolie

Picklede sennepsfrø

  • 25 g sukker
  • 30 g Eddike 12 %
  • 30 g vand

Citron Crème Fraiche

  • 1 stk Citron, skal og saft
  • 10 g flydende honning

Rostade Hasselnötter

  • 50 g Hasselnødder

Friteret grønkål

  • 1,5 dl rapsolie

Fremgangsmetode

Imponer gæsterne fra begyndelsen med denne hotte og superenkle forret.

Jordskokkepure:

Skræl og lad jordskokkerne simre i ca 20 min indtil de er møre. Blend dem til en glat pure.Tilsæt olien, og smag til med salt. 

Passér puréen igennem en si og opbevar den koldt, indtil den skal serveres.

Picklede sennepsfrø:

Læg alt i en gryde. Lad det simre indtil frøene begynder at klæbe lidt og næsten al væsken er væk.

Citron Crème Fraiche

Læg alt i en skål, og rør rundt. Smag til med salt. Hæld det i en sprøjtepose.

Ristede hasselnødder

Rist nødderne på en tør pande ved middel varme, indtil skallen begynder at blive lidt brankede. Læg nødderne i en bøtte med låg og ryst dem, så skallen løsner sig. Tag nødderne, der nu er uden skal, op, og rist dem lidt mere, indtil de er fint gyldenbrune. Hak nødderne groft.

Friteret grønkål:

Skær stammen af kålen, og skær bladene i grove stykker.

Hæld olien i en gryde, hvor du kan få en dybde på ca. 3-5 cm på olien. Varm olien op til 150-160 °C. Læg kålen i olien lidt ad gangen, indtil det holder op med at syde og boble. Tag derefter kålen op, og læg den på et stykke køkkenrulle for at fjerne overflødig olie. Drys med lidt salt.

Romainesalat

Pluk bladene af i hånden – prøv at bevare formen og få hele bladet med. Skær lidt af roden i bunden. Opbevares koldt, indtil de skal serveres.

Rejer

Miks fiskekrydderiet i en kaffekværn eller blender, indtil det er et fint pulver.

Smelt smørret i en pande ved høj varme. Steg rejerne hastigt lidt ad gangen, og tilsæt krydderiet. Vend rejerne rundt i krydderiet et par gange, så alle rejer får lidt krydderi på sig.

Severing

Sprøjt jordskokkepureen ud i bunden af romainesalatskallen.

Læg derefter de stegte rejer på. Kom et par klatter sennepsfrø på, og drys ristede hasselnødder over.

Hæld forsigtigt citron-creme fraiche på langs hele tacoen.

Afslut med den friterede grønkål.

Har du spørgsmål til indholdet?

Du er velkommen til at kontakte virksomheden bag indholdet, hvis du har yderligere spørgsmål.

Santa Maria

Ringager 2A
2605 Brøndby
Danmark
Tlf: 43967900

NY INSPIRATION FRA BRANDS DU KENDER. SAMLET ÉT STED OG DIREKTE I DIN INDBAKKE.