Fremgangsmetode

Udskriv

Hvad har hakket kylling til fælles med fiskesauce og salat? Sammen skaber de en perfekt hot taco og en særlig hyldest til landet Laos.

Sådan gør du

Bland limesaften med fiskesauce og chiliflakes i en skål.

Rist risen i en stegepande uden olie ved middel varme, indtil risene er lysebrune. Miks dette i en blender, så det bliver til groft mel. Stil det til side.

Steg kyllingefarsen i olie sammen med de finthakkede hvidløg. Når kyllingefarsen er næsten gennemstegt, så tilsæt det ristede rismel, fiskesauceblandingen og skalotteløget i skiver. Rør rundt, lad det koge op og tag det derefter af varmen.

Hak de friske krydderurter groft og tilsæt dem inden servering.

Varm tortillaerne og fyld dem med romainesalatblade i store stykker og derefter kyllingefarsblandingen med urterne og resten af grøntsagerne – to tacos pr. person.

Afslut med sweet chilisauce.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Santa Maria
Ringager 2A
2605 Brøndby
Danmark
43967900
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.