Fremgangsmetode

Udskriv

  • 1. Lav små huller i auberginerne med en gaffel. Tilbered auberginerne i ovnen ved 250 °C, indtil de er bløde. Skær dem midt over, og brug en ske til at skrabe det tilberedte auberginekød ud af skrællen. Læg auberginekødet i en bradepande med bagepapir, og bland det med BBQ Sauce, Santa Fe. Tilbered aubergine-blandingen et par minutter ved høj varme inden servering.
  • 2. Bland kål, koriander, gulerødder, limesaft, skalotteløg, olie, salt, sort peber og chiliflager.
  • 3. Bland koriander og revet hvidløg med mayonnaise.
  • 4. Skær rødløg og tomater i skiver.
  • 5. Skær halloumien i skiver, og vend den i mel/ maizena, derefter piskede æg og til sidst i raspen. Steg osten inden servering.
  • 6. Læg alle ingredienserne på den ristede burger bolle og servér.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Santa Maria
Ringager 2A
2605 Brøndby
Danmark
43967900
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Månedens tema

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.