Fremgangsmetode

Udskriv

Linse/rugbrødsbøf

Bland kogte linser, revet rugbrød, mel, æg, krydderier, salt og peber sammen i en skål. Lad til hvile på køl i minimum en time.

Form 10 bøffer ala frikadeller på ca. 125g stykket og tryk dem flade på midten.

Læg bøfferne på en bageplade og pensl dem med lidt olie.

Bag dem i en forvarmet ovn på 200°C i 12-15 minutter - eller til de har fået en gylden farve. Servér dem lune.

Pocheret æg

Find 10 muffinsforme frem - gerne silikone - og spray dem med olie.

Slå et æg ud i hver form, læg så først et stykke bagepapir henover og derefter et stykke film.

Damp formene i en forvarmet ovn ved 80°C i 6 minutter. Tag dem herefter ud og drys dem med salt og peber.

Rødbede sylt

Skær rødbeden i helt tynde skiver – gerne med en skræller - og kom dem i en skål eller glasbeholder.

Bland eddike og sukker i en gryde og kog det op. Tilsæt ribsgele, og hæld det over rødbederne.

Lad det trække på køl i minimum én time – og smag det til med salt og peber inden servering.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Veggiebøf

Pocheret æg

Rødbede sylt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.