Fremgangsmetode

Udskriv

Sådan tilbereder du retten

Tø rådejen efter anvisningen

Riv skallen fra appelsinen og ælt det ind i rådejen sammen med honningkagekrydderien.

Form brødet som ønsket og drys evt. med valgfri topping.

Lad brødet hæve i stuetemperatur eller i et raskeskab til ca. dobbelt størrelse

Sæt brødet ind i en 200°C varm ovn og sænk temperaturen til 160°C. Brødet skal bages i ca. 75 minutter.
NB! Bag brødet med damp de første 30 sekunder og lukket ventil de første 15 minutter.

Tips

Brødet smager dejligt med koldt smør og egner sig godt til forskellige slags oste.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Schulstad Bakery Solutions
Oensvej 28, Hatting
8700 Horsens
Danmark
76285000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Rugbrød

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.