Fremgangsmetode

Udskriv

Rør gæren ud i lun mælk og tilsæt sukker og salt.

Mos kartoflerne med æg, evt. i en foodprocessor.

Rør kartoffelblandingen i gærvæsken sammen med olivenolie og tilsæt mel lidt af gangen.

Dejen skal være let og elastisk.

Lad den hæve lun 1 time.

Del dejen i 10 lige store kugler og rul dem ovale i 1-2 cm’s tykkelse.

Bag brødene ved middel varme på en pande i lidt olie ca. 6 min. på hver side.

Drys de friskbagte brød med salt og hold dem lune.

Servér med tzatziki og tomatsalat drysset med hakket persille eller lad dem indgå i buffeten.

Tip: Kan også rulles ud til et stort fladt brød, lægges på en gastromormplade, pensles med olie og bages i ved høj varme 8-10 min. og derefter skæres i mindre stykker.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Flensted
Adelvej 9, Skovlund
6823 Ansager
Danmark
76985050
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.