Rør gæren ud i lun mælk og tilsæt sukker og salt.
Mos kartoflerne med æg, evt. i en foodprocessor.
Rør kartoffelblandingen i gærvæsken sammen med olivenolie og tilsæt mel lidt af gangen.
Dejen skal være let og elastisk.
Lad den hæve lun 1 time.
Del dejen i 10 lige store kugler og rul dem ovale i 1-2 cm’s tykkelse.
Bag brødene ved middel varme på en pande i lidt olie ca. 6 min. på hver side.
Drys de friskbagte brød med salt og hold dem lune.
Servér med tzatziki og tomatsalat drysset med hakket persille eller lad dem indgå i buffeten.
Tip: Kan også rulles ud til et stort fladt brød, lægges på en gastromormplade, pensles med olie og bages i ved høj varme 8-10 min. og derefter skæres i mindre stykker.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Flensted
Adelvej 9, Skovlund
6823 Ansager
Danmark
76985050
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.