Havtasken afpudses, og krydres med rapsolie, timian, salt og peber.
Havtasken skæres i 200g stykker og bages ved 225 g ca. 15 min, læg evt. skiver af citron på fisken.
Serveres med grillet forårsløg og gulerodspuré.
Gulerødder bages sammen med løg skåret i ¼ og hvidløgsfed til de er møre,
blendes i hønsefond til blød konsistens, kan evt. røres op med creme fraiche hvis man ønsker en mere cremet version.
Serveres evt. med maste bagte kartofler med urter og kålsalat, evt. vendt i Wasabi dressing
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Flensted
Adelvej 9, Skovlund
6823 Ansager
Danmark
76985050
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.