Fremgangsmetode

Udskriv

Havtaske

Havtasken afpudses, og krydres med rapsolie, timian, salt og peber.
Havtasken skæres i 200g stykker og bages ved 225 g ca. 15 min, læg evt. skiver af citron på fisken.
Serveres med grillet forårsløg og gulerodspuré.

Gulerodspuré

Gulerødder bages sammen med løg skåret i ¼ og hvidløgsfed til de er møre,
blendes i hønsefond til blød konsistens, kan evt. røres op med creme fraiche hvis man ønsker en mere cremet version.

Serveres evt. med maste bagte kartofler med urter og kålsalat, evt. vendt i Wasabi dressing

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Flensted
Adelvej 9, Skovlund
6823 Ansager
Danmark
76985050
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Havtaske

Gulerodspuré

Kålsalat

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.