Broccoli, hvidløg og 1 alm løg koges op i letsaltet vand.
Broccolien skal være i små stykker. Derved bliver broccolien hurtigere mør, og bevarer den grønne farve.
Når broccolien er mør sigtes vandet fra, og broccolien blendes med ca. ½ l varm hønsefond eller vand kogt op med grønt bouillon.
Tilsæt et lille bundt persille og 2 kviste mynte blade. Blendes til pure, sigtes gennem en si, og smages til med salt og peber, revet citronskal og saft af en citron.
Tilsæt også gerne lidt creme fraiche for en mere luksuspræget version
Tip: Kan pyntes med små let kogte broccoli buketter, mynte, citron julienne eller fintsnittet forårsløg
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Flensted
Adelvej 9, Skovlund
6823 Ansager
Danmark
76985050
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.