Fremgangsmetode

Udskriv

Kålrabi tern, gulerødder og hvidløgene blandes med løgene som skæres i ¼.

Koges op i ½ l bouillon - eller vand tilsat grøntsags bouillon.

Når dette er mørt, blendes det hele til pure.

Serveres med små buketter af blomkål der lige er blancheret og pynt af julienne mix af gul og alm gulerødder

Pynt evt. med en olie der er blendet af raps olie, grønkål, hvidløg til helt fin pure, sigtet og smagt til med citron, salt og peber.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Flensted
Adelvej 9, Skovlund
6823 Ansager
Danmark
76985050
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.