Kålrabi tern, gulerødder og hvidløgene blandes med løgene som skæres i ¼.
Koges op i ½ l bouillon - eller vand tilsat grøntsags bouillon.
Når dette er mørt, blendes det hele til pure.
Serveres med små buketter af blomkål der lige er blancheret og pynt af julienne mix af gul og alm gulerødder
Pynt evt. med en olie der er blendet af raps olie, grønkål, hvidløg til helt fin pure, sigtet og smagt til med citron, salt og peber.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Flensted
Adelvej 9, Skovlund
6823 Ansager
Danmark
76985050
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.