Rist kokosmel gyldent og sprødt på en tør pande.
Afkøl og rør det sammen med karrydressing. Smag til med lidt ananassaft.
Rist karryen i lidt olie til det begynder at dufte, tilsæt ananas og rist 1-2 min.
Bag de tynde skiver rugbrød sprøde i ovnen og afkøl.
Fordel salaten i dybe tallerkener og kom rødbedestrimler, gulerodsstrimler og broccoli fehår oven på.
Placer kylling skåret i mindre stykker oven på og kom karrydressing hen over.
Drys med ananastern server med letknust rugbrød ved siden af.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Flensted
Adelvej 9, Skovlund
6823 Ansager
Danmark
76985050
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.