Fremgangsmetode

Udskriv

Bønneløg

Bland bønnesalaten med forårsløg, smag til med salt og peber.

Rosmarin beder

Steg rødbedestavene i lidt olie sammen med rosmarin til de er næsten møre. Glaser i honning, citronsaft, skal til alt væden er fordampet.
Krydr med salt og peber.

Brun hurtigt kødet, krydr og steg det ca. 4 min. på hver side afhængig af tykkelse.
Lad det hvile lidt.
Skær kødet i skiver og anret på de halve bagte kartofler med chili mayonnaise, rødbeder og bønnesalat.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Flensted
Adelvej 9, Skovlund
6823 Ansager
Danmark
76985050
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Halve bagte kartofler

Bønnesalat med løg

Glaserede rosmarin beder

Til

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.