Bland bønnesalaten med forårsløg, smag til med salt og peber.
Steg rødbedestavene i lidt olie sammen med rosmarin til de er næsten møre. Glaser i honning, citronsaft, skal til alt væden er fordampet.
Krydr med salt og peber.
Brun hurtigt kødet, krydr og steg det ca. 4 min. på hver side afhængig af tykkelse.
Lad det hvile lidt.
Skær kødet i skiver og anret på de halve bagte kartofler med chili mayonnaise, rødbeder og bønnesalat.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Flensted
Adelvej 9, Skovlund
6823 Ansager
Danmark
76985050
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.