Fremgangsmetode

Udskriv

Tærtebund

Bland fuldkornshvedemel, hvedemel og salt.

Smuldr smørret i blandingen og saml dejen med iskoldt vand.

Del dejen i to og lad den hvile 30 min. på køl.

Rul dejen ud og læg den i to aflange tærteforme ca. 35 x 11 cm.

Fyld

Bag Regnbuemix ca. 15 min. ved 175°C.

Blancher broccolibuketterne.

Læg deriefter grøntsagerne på tværs i formene.

Pisk æg og yoghurt sammen og krydr med salt og peber.

Vend osten i og hæld æggemassen over grøntsagerne.

Bag tærterne ved 175°C ca. 25 min. til bunden er gylden og sprød og æggemassen stivnet

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Flensted
Adelvej 9, Skovlund
6823 Ansager
Danmark
76985050
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Tærtebund

Fyld

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.