Giv kartoflerne et let tryk med hånden og læg dem i et ovnfast fad.
Smelt smørret for svag varme sammen med salvieblade og små rosmarinkviste.
Tag gryden af varmen, tilsæt hvidløg i tynde skiver og hæld det hen over kartoflerne.
Krydr med salt og peber.
Bag kartoflerne i ovnen ved 210°C til de er gyldne og sprøde.
Rør mayonnaise sammen med knust hvidløg og yoghurt. Smag til med salt og peber.
Server dippen til de bagte kartofler.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Flensted
Adelvej 9, Skovlund
6823 Ansager
Danmark
76985050
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.