Skær løgene i både.
Steg rødløg og champignon i lidt olie sammen med spidskommen, paprika og koriander ca. 5 min.
Tilsæt regnbuemix og blomkål og steg endnu 3 min.
Tilsæt tomat, bouillon, kanel og chili og kog op.
Lad retten simre 10 min.
Kom bønnerne ved, varm retten godt igennem og smag til.
Rør creme fraiche og yoghurt sammen.
Anret chili’en og top med dressing og frisk koriander.
Server med lune tortillas.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Flensted
Adelvej 9, Skovlund
6823 Ansager
Danmark
76985050
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.