Rist thaikarryen et kort øjeblik i kokosolie og tilsæt løg samt gulerødder.
Rist grønsagerne 3-4 min. og kom bouillon ved.
Lad suppen koge 20 min. til gulerødderne er godt møre.
Blend suppen og smag til med salt og peber.
Rist kikærterne i olie sammen med spidskommen, karry og paprika ved høj varme, til de er let sprøde. Tilsæt regnbuemix og rist endnu et par minutter. Smag til med salt og peber.
Kom kikærte-grønsagerne på toppen af suppen og servér.
Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.
Flensted
Adelvej 9, Skovlund
6823 Ansager
Danmark
76985050
Skriv en e-mail
Besøg websitet
For at kunne lave din egen inspirationsmappe med opskrifter og andet materiale fra Madværkstedet, så skal du enten logge på med din Facebook-konto, oprette en konto manuelt eller logge ind.