Fremgangsmetode

Udskriv
Læg husblassen i blød i koldt vand i ca. 5 min. Pisk æg og sukker luftigt og hvidt. Pisk fløden til et let skum. Vend æggesnapsen med flødeskum, yoghurt og vaniljesukker. Smag evt. med sukker og citron.
Træk husblassen op af vandet med det vand, der hænger ved, og smelt den i en tykbundet gryde. Afkøl husblassen med ca. 1 dl af yoghurtblandingen og rør husblassen i resten af blandingen.
Læg den ene kagebund i en springform - og hæld yoghurtblandingen herpå. Placer den sidste kagebund øverst og tryk kagen let sammen. Stil lagkagen tildækket i køleskabet i 3-4 timer.
Tag lagkagen ud af formen og pynt med flødeskum, bær og spiselig blomster.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 15340 kJ

Energifordeling:

Fiber: 4.4 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 40 %
Fedt: 47 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.