Fremgangsmetode

Udskriv
Fordel fenniklen i et ovnfast fad. Læg fisken herpå og hæld fløde og vand over. Drys med salt, lakridspulver og peber. Fordel osten på retten. Bag torskefadet i ovnen til den er gylden.
Pynt med fennikeltop og server med nykogt bulgur og gulerødder.

Bagetid

Ca. 15 min ved 200 °.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 15240 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 39 %
Kulhydrat: 32 %
Fedt: 29 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Pynt

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.