Fremgangsmetode

Udskriv

Dagen før

Skyl de to slags bønner og sæt dem i blød, hver for sig, i rigeligt vand i mindst 8 timer. Kasser udblødningsvandet.

Kogelage til bønner

Kom de to slags bønner i hver sin gryde. Fordel citronskal, laurbær, citrongræs og salt i gryderne. Dæk bønnerne med vand. Kog bønnerne ved svag varme og under låg i ca. 45 min. eller til de er møre. Hæld vandet fra bønnerne og kasser laurbær og citrongræsstængler. Lad bønnerne køle helt af, fx på bakker.

Mormordressing

Bland piskefløde, citronsaft, sukker, salt og peber sammen. Lad dressingen hvile i ca. 15 min. Vend forsigtigt dressingen med squash og de afkølede bønner. Smag til.
Anret salaten og drys med basilikum.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 12640 kJ

Energifordeling:

Fiber: 122.1 g
Protein: 19 %
Kulhydrat: 51 %
Fedt: 30 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Dagen før

Kogelage til bønner

Mormordressing

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.