Fremgangsmetode

Udskriv
Steg løgene i smørret i en gryde. Tilsæt tomater og kog med låg i ca. 50 min. Tilsæt flødefraiche og kog i yderligere ca. 5 min. Tilsæt salt og blend tomatsaucen med en stavblender. Vend dild i saucen og server.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 8950 kJ

Energifordeling:

Fiber: 10.3 g
Protein: 5 %
Kulhydrat: 11 %
Fedt: 84 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.