Fremgangsmetode

Udskriv
Vask og skær tomater og ferskner ud i store stykker. Snit skalotteløget i tynde ringe.

Dressing

Blend 1 af tomaterne med kefir, olie, citronsaft, salt og peber. Sigt dressingen og anret den på tallerkener med fersken og tomat ovenpå. Pynt med skalotteløg, persilleblade og evt. lidt mere olie.

Tip

Alt efter årstiden kan der være mere eller mindre smag i tomaterne. Smag evt. dressingen til med lidt honning.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 3260 kJ

Energifordeling:

Fiber: 19.8 g
Protein: 7 %
Kulhydrat: 37 %
Fedt: 56 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Dressing

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.