Fremgangsmetode

Udskriv
Drys selleristavene med salt og bag i ovnen til de er let gyldne.

Flødevinaigrette

Pisk fløde, sennep, eddike, salt og peber sammen.
Anret de bagte selleristave og tomater lagvis i et fad. Hæld flødevinaigretten over og pynt med mandler og karse.

Bagetid

Ca. 25 min. ved 200°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 5900 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 10 %
Kulhydrat: 32 %
Fedt: 58 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Flødevinaigrette

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.