Fremgangsmetode

Udskriv

Svinebryst

Gnid svinebrystet med olie og salt og læg stegen i en gastrobakke. Bag den i ovnen – til sværen er sprød og gylden. Lad stegen hvile i 15 min.

Kom appelsinsaft og -skal, honning og stjerneanis i en gryde og kog det ind til en sirup.

Kartoffelpuré

Bag kartoflerne i ovnen – til de er møre. Bring smør, fløde og mælk i kog i ca. 2 min. Mos kartoflerne og kom det i en gryde og rør smørblandingen forsigtigt i – til puréen er glat og blank. Tilsæt ost og smag til med salt og peber.

Glaserede rødbeder

Skær rødbederne i mindre stykker. Bring rødbedesaft, balamico, honning og salt i kog – og lad det reducere ind til det halve. Kom rødbedestykkerne i gryden og glasér dem i den varme sirup.

Pensl det sprøde svær med appelsinsirup - og servér svinebrystet med kartoffelpuré og glaserede rødbeder.

Stegetid

Ca. 3 timer ved 160°.

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Svinebryst

Kartoffelpuré

Glaserede rødbeder

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.