Fremgangsmetode

Udskriv

Marineret fisk

Skær fisken i 30 lige store stykker og kom dem i en frysepose. Skræl gurkemejerod (den farver meget) og ingefær. Skyl chilipeberen og skær stilken af. Knus gurkemeje, ingefær, chili og hvidløg meget fint i en morter. Tilsæt fiskesauce og sukker og bland alle ingredienserne godt. Kom marinaden i fryseposen og masser forsigtigt fisk og marinade sammen. Lad fisken marinere i køleskabet i ca. 3 timer.

Forårsløg- og dildblanding

Bland forårsløg og dildkviste.
Lad olien blive varm i en dyb pande. Tag fiskestykkerne op med den marinade, der hænger ved og steg dem ca. 1 min. på hver side. Tilsæt hønsekødssuppe og evt. overskydende marinade. Læg låg på og bring suppen i kog. Tilsæt flødefraiche og bring atter i kog. Kom halvdelen af forårsløg- dildblandingen i suppen og anret suppe og fisk i varme dybe skåle eller tallerkener. Drys med resten af forårsløg-dildblandingen og server straks - evt. med kogte risnudler eller brød.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 15700 kJ

Energifordeling:

Fiber: 7.5 g
Protein: 29 %
Kulhydrat: 8 %
Fedt: 63 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Marineret fisk

Forårsløg- og dildblanding

Tilbehør

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.