Fremgangsmetode

Udskriv
Lad smørret blive gyldent og steg løgene til de blive brune og gyldne. Krydr med salt og peber.
Rør currypaste ud i æblemost og -eddike og vend det i løgene. Lad løgene koge ved jævn varme og under låg i ca. 20 min. - til de er næsten møre. Rør majsstivelsen ud i lidt vand og jævn currysaucen - så den lige hænger fast på løgene.

Kimchi

Vend kinakål, -radiser og gulerødder godt sammen i en skål. Tilsæt sojasauce, eddike, fiskesauce, olie og hvidløg og vend marinaden rigtig godt sammen med grøntsagerne. Tilsæt tilsidst porregrønt.

Topping

Lad olien blive varm og steg rosenkålene lysebrune, krydr med salt og peber. Vend ⅔ ned sammen med løgene. Anret kål og løg i den krydrede sauce og drys med de resterende rosenkål. Lad gæsten selv toppe op med en stor spiseskefuld hytteost som modspil til den krydrede sauce og kimchi som det sprøde element.

Tip

Retten kan serveres sammen med kogte grønne linser eller brune ris og hakkede friske koriander.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 8020 kJ

Energifordeling:

Fiber: 58.6 g
Protein: 20 %
Kulhydrat: 53 %
Fedt: 27 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Kimchi

Topping

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.