Fremgangsmetode

Udskriv
Steg chorizo sprød på en tør pande - ca. 4 min ved jævn varme. Tilsæt rugbrød og steg i yderligere ca. 2 min. Tilsæt græskarkerner og rist blandingen i ca. 4 min - rør af og til. Tag blandingen af varmen og lad den køle af.
Blend hytteosten i ca. 2 min - eller til den er helt glat og blank. Bland chorizoblandingen og purløg (gem lidt af begge dele til pynt) i hytteosten sammen med citronsaft og salt. Smag til. Pynt med resten af chorizoblandingen og purløg.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 4850 kJ

Energifordeling:

Fiber: 4.4 g
Protein: 33 %
Kulhydrat: 13 %
Fedt: 54 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.