Fremgangsmetode

Udskriv

Røget kefir

Fordel kefiren i 2 sigter med viskestykker og lad dem dræne i ca. 4 timer på køl. Skrab den drænede kefir over i skåle og sæt dem ned i en gryde eller en kasperrøghat sammen med røgsmuld/hø. Antænd røgsmuldet/høet og kvæl flammerne med et tætsluttende låg. Lad kefiren trække røgsmag i ca. 20 min. Smag den røgede kefir til med salt.
Steg brødskiverne i smør og olie i en pande ca. 2 min. på hver side eller til de er sprøde. Lad dem køle let af på fedtsugende papir.
Fordel radiser og agurk i skiver på portionstallerkener og dryp med den røgede kefir. Pynt med karse og server med smørstegt rugbrød.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 13750 kJ

Energifordeling:

Fiber: 70.9 g
Protein: 12 %
Kulhydrat: 45 %
Fedt: 43 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Røget kefir

Pynt

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.