Fremgangsmetode

Udskriv
Tilsæt vand, surdej, skyr og de øvrige ingredienser (undtagen salt) i en røreskål. Kør dejen ved lav hastighed i 3 min - herefter 3 min. på mellem hastighed og til sidst 3 min. ved høj hastighed. Tilsæt salt og rør dejen godt.
Smør 4 rugrbrødsforme med olie og fordel dejen heri. Lad dejen hæve tildækket på køkkenbordet natten over.
Bag rugbrødene i ovnen - til de er gyldne.

Bagetid

Damp rugbrødene i 15 min. ved 42°. Bag i 30 min. ved 145° (kombi) - og herefter ca. 45 min. ved 175° (kombi) - til kernetemperaturen er 95°.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 42810 kJ

Energifordeling:

Fiber: 270.4 g
Protein: 13 %
Kulhydrat: 59 %
Fedt: 28 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.