Fremgangsmetode

Udskriv
Del kålen i 2 og damp den i saltet vand - til den er mør, men med bid. Afkøl i koldt vand og lad de halve hoveder dryppe af i en hulbakke.

Vinaigrette

Pisk sennep og eddike sammen i en skål og pisk gradvist olien i. Vend dressingen med fløde, æg, kapers og krydderurter.
Skær kålen (kold eller lun) i 10 både og anret dem på et fad. Hæld vinaigretten over kålen. Pynt med dild og friskkværnet peber.

Næringsindhold

Energiindhold for hele retten: 4730 kJ

Energifordeling:

Fiber: 0 g
Protein: 24 %
Kulhydrat: 21 %
Fedt: 55 %

Har du spørgsmål?

Du er velkommen til at kontakte forfatteren bag indholdet, hvis du har spørgsmål til opskriften, produkter og meget mere.

Arla Pro.
Sønderhøj 46
8260 Viby J
Danmark
89381000
Se profil
Skriv en e-mail
Besøg websitet

Ingredienser

Vinaigrette

X

FÅ DEN SENESTE INSPIRATION DIREKTE I DIN INDBAKKE

Gå ikke glip af produktnyt, inspiration, opskrifter og meget mere. Tilmeld dig her.